Siyaset

Önce Vatan Diyorsan HAYIR

BU YAZIYA PUAN VER


Referandum yaklaştıkça insanlar bana referandumun sonucunu soruyor. Evet ya da hayır çıkacağını kesin olarak söyleyemem ama referandum sonucunda şunların kesin olarak belli olacağını söyleyebilirim.
Bu referandumda kimin bozkurt, kimin mankurt olduğunu göreceğiz.
Bu referandumda kimin gerçek milliyetçi, kimin sahte milliyetçi olduğunu göreceğiz.
Bu referandumda kimin birey, kimin kul olduğunu göreceğiz.
Biz babamızın oğlu başkan olsa bu sisteme karşıyız diyoruz. Çünkü bu sistemin Türkiye’yi götüreceği yer tek adamlıktır, sultanlıktır, bölünmedir, federasyondur.
Bu mesele parti meselesi değil vatan meselesidir. Referandum günü elinize parti amblemlerinin olduğu seçim pusulası vermeyecekler. Elinizdeki pusulada iki şık olacak EVET ve HAYIR
Ya başkanlığa, bölünmeye, federasyona, mankurtlaşmaya, tek adamlığa, saltanata EVET diyip Cumhuriyet’in temeline dinamit koyacaksınız
Ya da tek adamlığa, federasyona, bölünmeye, ülkeyi 100 yıl geri götürmeye, Cumhuriyet’in yıkılmasına HAYIR diyip Türklüğü ve Cumhuriyet’i yok etmeye çalışanlara dur diyeceksiniz.
Mustafa Kemal’in dediği gibi “Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır”.
Meseleyi hala tam olarak kavramayıp particilik yapanlar, parti liderine körü körüne itaat edenler yarın yaptığınıza pişman olacaksınız.
Biat ettiğiniz kişiler elbet bir gün fani dünyadan göçüp gidecek ama Türkiye Cumhuriyeti ve Türklük yaşamaya devam edecek.
Oturun uzun uzun düşünün, sorgulayın, geçmişi hatırlayın. Kimle yan yana geldiğinizi, kimin gücüne güç katmasına evet diyeceğinizi iyi görün.
Bu referandumda EVET demek, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldığını söyleyenlere Türklüğü daha fazla ezmesine destek vermektir.
Bu referandumda EVET demek okullardan andımızı kaldıranlara destek olmaktır
Bu referandumda EVET demek, 34 PKK’lının Habur’dan davul zurnayla geçmesine izin verenlerin güç kazanmasına destek olmaktır.
Bu referandumda EVET demek TC’yi tabelalardan kaldıranlara destek olmaktır
Bu referandumda EVET demek çözüm sürecinde PKK ya göz yumanlara destek olmaktır.
Bu referandumda EVET demek şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaktır.
Milliyetçilik, vatanseverlik lafta değil icraatta belli olur. Herkes lafa gelince vatanseverdir. Ben bugüne kadar vatan hainiyim diyeni görmedim. Türk tarihinin gördüğü en büyük haini olan Damat Ferit bile bugün yaşasaydı ihanet suçlamasını kabul etmeyip vatansever olduğunu söylerdi.
İnsanı vatansever ya da hain yapan sözleri değil yaptıklarıdır. Herkes tekrar tekrar düşünerek kararını versin. 50 yıl sonra torunlarınızın yüzüne utanmadan bakmak istiyorsanız parola bellidir.
ÖNCE VATAN… ÖNCE TÜRKLÜK… ÖNCE TÜRK MİLLETİ
TIBBIYELİ HİKMET

Bir Cevap Yazın

Pin It on Pinterest